Değil Hakkında Detaylar bilinen antrasit duvar boyas

Wiki Article

Hassaten gri parafin aile dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop debiı olan İskandinav konsept dekorasyonu hayata geçirmeye bir hamle henüz yaklaşabilirsiniz.

Parafin duvarlarla evet da sarı veya altın kabil özge açıkça renklerle kontrast oluşturmadığı yürekin odanın elan büyük görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok pırıltılı olmayan koyu renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da malum bu etkiyi yapmak bâtınin bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en tatlıca cepheıtlar içre; yağız, parafin ve grinin karışımıdır, ifadesi en mefkûre cevaptır.

Denk sarrafiyelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli tüm detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Evinizde tabii bir bulaşık tekvin etmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol gibi mobilyalar sayesinde derin bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de mobilya ayakları kadar detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Yoğun gri odaklı bir hane dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda okşayıcı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yıldızlı gri olmalı!

Eğer dolap kapaklarınızda antrasit tercih edecekseniz mutfağın odak noktasına benzeyen bir kapağı hardal zerrinsı tercih edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi erdemli amma aynı zamanda dingin ve rahat bir ocaklık dekorasyonuna antrasit renk tonları malik olabilirsiniz. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda münezzeh ve ahenkli bir görünüm elde etmek isteseniz de zahmetsiz kirlenen ve izleri takkadak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi istismar etmek sinein deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında seçebilirsiniz.

Tuğla duvar dekorasyon, seneler boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her sonsuz iç mekan dizaynında yerini korumayı temelaran bir…

Gri renk duvar boyası, öbür renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak midein bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak antrasit renk tonları istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp muvazene kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat antrasit gri boya bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere için elan yoğun bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Antrasit kesif ve yoğun gri tonlarına malik olup çoklukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın mideindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş tasarımlarda sıklıkla tercih edilir.

Özel tasarımı sebebiyle tenha mülkiyet ile kolaylıkla 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, temek ve parke rengi ile hafif bir şekilde mutabakat esenlayabilir.

Report this wiki page