antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Her dilde sırasıyla süflidaki hissedar isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Parafin duvarlarla evet da sarı veya kızıl kadar gayrı açık renklerle kontrast oluşturmadığı midein odanın daha muhteşem görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok yalabık olmayan kıpkızıl renk kumaşlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi görüntülemek bağırsakin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Kuut gruplarında yeğleme edildiğinde yeşil renk mekana derinlik ve anlam tren. Antrasit ise kırlentler, aksesuarlar veya perdeler aracılığı ile yemercanköşk harmanlanabilir.

Daha çok minimal ve modern bir janr elde kılmak istiyorsanız itici ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada zemin yer beyaz, siyah ve gri tonları size mefret bir suhulet sağlamlayacak. Yaşam meydanınızda bir alanda antrasit rengi konsantre bir şekilde kullanın.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere adidaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye şayeste renkler karınin antrasit renk tonları nokta alsa da bu renk ile biraşkın rengin hissedar bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Antrasit öteki renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara şahane bir dayanak katkısızlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına geçim sağlamlayarak mekanlara şıklık tren.

Bu arada duvara berenarı hareket karıştırmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant antrasit gri boya tekniği kabil uygulamalardan da etki alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin teferruatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” makalemızdan ulaşabilirsiniz.

Yalınlık antrasit rengi mafevkdaki resimde de görmüş olduğunüz üzere elan beton rengine benzeyen beton renginden beş altı henüz hararetli bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi titrem olduğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri ve siyaha yakın tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler bâtınin mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak durum aldatmaıyor.

Antrasit rengi çoklukla hararetli gri yahut yağız olarak tanımlanır. Antrasit gri ise bu iki rengin adeta yetkin bir birleşimi olarak bilinir. Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu hem asil hem bile öbür dekorasyon unsurlarıyla yetkin bir harmoni kucakerisindedir.

Antrasit rengi halı Antrasit, nesil dekorasyonu içre bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile oldukça kullanışlı ve bezemeli bir yaşam vadiı tasarlayabilirsiniz.

Ev dekorunda griye yakışan renkler ortada nasıl sprey boya asaletin rengi olan yağız da var. Gri siyah beyit dekorasyonu yapmayı düşünüyorsanız size önerimiz bu renkleri; sarı, mercan rengi, gökçe gibi renklerle kombinleyip alanda daha canlı bir ambiyans oluşturmanız olabilir.

Antrasit mavi renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde goldfix ortama sakin ve dingin bir gökyüzü katan mai antrasit ile şanlı bir etkileşim katkısızlayabilir.

Banyo içinde celi bir yapı veya dizayna destur verilmeden yalnız mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page